El Consell Comarcal del Berguedà, juntament amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, organitza una jornada emmarcada dins la 2a Setmana Bio per l’Alimentació Ecològica a Catalunya (del 30 de maig al 8 de juny).
El divendres, 6 de juny, a les 6 de la tarda, el Consell Comarcal organitza la Jornada tècnica: Els aliments ecològics i la seva producció al Berguedà. Amb aquesta Jornada es pretén donar a conèixer a través d’una taula rodona la diversitat de productes ecològics produïts al Berguedà, les seves característiques, els seus conreus i la seva producció. Durant la segona part de la jornada es farà una demostració dels millors mètodes de cocció d’aquests aliments per tal que no perdin les qualitats durant la manipulació. Al final de la jornada, hi haurà una degustació de les receptes elaborades.
Aquest acte és gratuït i obert al públic en general. Es poden realitzar les inscripcions a la Jornada al següent enllaç: http://ves.cat/kWhh
Esperem que aquesta iniciativa tingui una bona rebuda a la comarca, tal com va passar als actes organitzats l’any passat durant la 1a Setmana Bio per l’alimentació ecològica a Catalunya.